Jod Gul!

God jul på er alla!

Julklapp nr.1: Fritidskort! Nu kan jag åka vart ni vill nästan!

Alexander gör en chockerande upptäckt.

Jordekorren och säckvävskillen.

Det eviga sökandet efter jordekorren har idag spelats in. Man kan tro att det skulle bli en film, men det blir faktikt bara ljud. Och vi hittar aldrig jordekorren heller. Nej, jag orkar inte skriva vad jag har gjort och sånt. 

Jo föressten, tv-spels -chill hela natten var brutalt gött, tack Chris för insatsen som tv-spelare, talare och mackätare. Mycket fint. Fortsättningsvis undrar jag hur det gick för Markus som skulle på personalfest som skulle börja 12 och sluta 5 am.

Detta är ett kaotiskt blogginlägg.

Nu blir det inspelning, jag har ju faktikt ingen struktur alls här idag, så jag slutar skriva nu och börjar spela in. Ja, titta på en där meningen till exempel. Typ lika illa som nutida dans -texten.

Huu!    

One of those days

Oooh, tisdagen rör sig långsamt.

Tiden verkar vilja röra sig långsamt den här veckan, även om det egentligen är ganska mycket jag har att göra. Julklappen (yes, alla får samma) blir en hel del jobb, men nu har vi iallfall bestämt när vi ska göra klart den. Min mage är i uppror som vanligt, det är inte alltid jag vet varför. 

Men jag vet att det inte är därför nu iallafall. Det blir bäst såhär, jag är säker på det.

...Aha! Kodspråk var det där. Mina blogginlägg är faktiskt extremt genomänkta, och innehåller hemliga, kodade meddelanden till enskilda personer, överallt. Om ni vill så kan ni försöka lista ut dem! Gissa och sådär. Här kommer ett till: Har göteborgsbaserade japaner vinterlov? Oj, den här måste man vara rejält uppärksam för att fixa, om man inte själv är den utvalde för meddelandet då. Spänningen stiger.

Söndag

I takt med att kvällens mörker går intåg där utanför, så känns dagen ljusare. Jag vände. Du vände mig, kan man säga. Tack!



Lars Vinterdäck.

Det tyckte jag var sjukt roligt, jag vet inte varför riktigt. Gammalt skämt uppenbarligen, men jag verkar alltid vara lite efter med sånt. 

Jag är inte i skolan idag, eller var, snarare. Detta på grund av att min förkylning bröt ut på riktigt imorse och jag har större delen av dagen varit en mobil smittohärd, och jag kände inte att jag ville pina alla i min omedelbara närhet med sjukdomsrisk.  

Hey, idag fyller min pappa år, grattis, grattis till honom! Jaaa må han levla och så vidare. Eftersom fars födelse av ett rent sammanträffande sammanträffar med le grande Nobelfest, så har vi haft en lika storslagen fest här, på orust. Kanske. 

Min mor har iallfall tvärt bestämt sig för at jag ska bli finvinsmakare, det lär bli intressant. Men häftigt partytrick ändå, att bara kunna veta allt sådär, på första smaket: 
"Ja, detta vin är gjord på Periquita-druvan, och berett i en ektunna i en grotta i sydöstra Spanien, med tre walesiska, lätt överviktiga grönfjälliga drakar vaktande vid grottöppningen."

"Ja minsann, lite bränt smakar det allt" säger resten av sällskapet gillande och häpnar över min kunskap om vin och drakarna i Harry Potter, bok fyra.       

Måndag

"And you don't know which soap you should use to wash yourself away"

Kom ut ur ditt huvud nu, Alexander.

RSS 2.0